Élet-Stílus

Antics a játékvezetőt hibáztatja

A szépreményű szerb válogatott kiesett, a szövetségi kapitány szerint bírói „segédlettel”.

Szerda este Szerbia 2-1-re kikapott az ausztrál csapattól, s ezzel a D csoport utolsó helyén végzett. Radomir Antics az uruguayi játékvezető, Jorge Larrionda számlájára két érvénytelenített gólt, illetve egy meg nem adott tizenegyest rótt fel, bár azt elismerte, hogy a második félidőben Ausztrália mindent megtett a győzelemért.

„Két gólunkat nem adta meg a játékvezető, s ebből az első egész biztos, hogy nem volt les. Ráadásul a hajrában Tim Cahill kezét érte a labda; épp olyan eset volt, amilyenből a korábbi mérkőzéseinken kettőnek mi voltunk a szenvedő alanyai” – értékelt a szerb szakvezető.

A pályafutása során a három nagy spanyol klubnál, a Barcelonánál, és a két madridinál, a Realnál és az Atléticónál is megfordult Antics szerint a szerdai nem a szerb futball sötét napja, hanem az indiszponált uruguayi játékvezető-hármasé.

„Szerbia számára ez nem egy sötét nap, a játékvezetésnek annál inkább. Rosszul döntöttek pár esetben, vereségünkhöz viszont kellett az is, hogy túl nagyvonalúan bántunk a helyzeteinkkel. A jobbik csapat nem nyer mindig, de Ausztrália is rászolgált a dicséretre, hisz az első góljával meglepett minket; annyira, hogy csak a hajrára tértünk magunkhoz.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik