Élet-Stílus

Redknapp: Gerrardot középre!

A Premier League-ben meglepetésre a negyedik pozíciót megcsípő Tottenham Hotspur menedzserét meglepte Rooney világbajnokságon mutatott játéka, s amellett, hogy a csatár felett is pálcát tört, gyors beavatkozást sürget.

Az idény végén az angol élvonal legjobb szakemberének választott Harry Redknapp állítja, a Rooney által mutatottak alapján nem lenne olyan angol nagycsapat, amelynek kellene.

„Ha megkértem volna önt arra, figyelje meg nekem a pénteken látott Rooney-t, mivel másfél millió fontért szeretném megszerezni a csapatom számára, azzal jött volna vissza, hogy a fiú nem éri meg a pénzt, nem elég jó” – vázolt fel egy „szituációt” a The Sun bulvárlap újságírójának a Spurs menedzsere.

Az angol szakember szerint még ez sem jellemezné igazán a csatár produkcióját, állítja, ő sem akart hinni a szemének. Redknapp ugyanakkor Rooney reaktiválásának receptjével is szolgált, hiszen a támadó vergődésében szerinte az is szerepet játszik, hogy nem kap értékelhető labdákat, a társak átívelgetnek a feje fölött.

„Ha nem tudtam volna, hogy bizony ő Wayne Rooney, el sem hiszem, azt mondtam volna, hogy egy gyengécske középcsatár. A megoldás: a játékosokat a nekik legjobban fekvő pozícióban kell játszatni. Nem Wayne-ről beszélek; Gerrard belső középpályás. Futballozzon Rooney mögött, középen. Kiderült, Steve egy valamit biztos nem tud – a bal szélen játszani. S emiatt nincs egyensúlya a csapatnak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik