Élet-Stílus

Beszólogatott a divatcézár

Karl Lagerfeld főszerkesztő lett. Igaz, a divatmogul csupán egy napra vette át a Libération című francia lapot, ám ezalatt kiosztotta a francia foci válogatottat és a német kancellárt is.

„Felőlem összedőlhet az egész világ én akkor is újságot fogok olvasni” – jelentette ki a divatmogul, Karl Lagerfeld egynapos főszerkesztőség után. Hozzátette gyűlöli, ha lemarad valamiről, a legszívesebben pedig németül, franciául és angolul olvas. A divattervező amellett, hogy mesés kollekciókat álmodik meg, ügyesen bánik a ceruzával is: örömét leli a karikatúra-rajzolásban.

Lagerfeld, aki már következő mesés bemutatóját tervezi, mint mondja képtelen kis léptékben gondolkodni. Épp ezért Chanel bemutatójára is igen látványos dolgokkal készül. Úgy tervezi, hogy a modellek a bemutató során egy óriási kagyló belsejéből bukkannak elő. Egy napos főszerkesztősége alatt a napi történéseket vette górcső alá sajátos stílusban, amiket karikatúrákkal és kommentárokkal egészített ki. A divattervező emellett sajnálkozott, hogy a mai sajtóban már tilos szójátékokat alkalmazni.

Ajánlott linkek:

Karl Lagerfeld weblap

A H&M és Lagerfeld közös kollekciójának reklámfilmje:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik