Élet-Stílus

Dunga a brazil cserékre is számít

A brazil szövetségi kapitány pihenőt adott a kezdőcsapat tagjainak, a cserék viszont még mérkőzést is játszottak.

A brazil válogatott két forduló elteltével megváltotta jegyét a következő körre, s egyelőre nagy a találgatás, hogy a szövetségi kapitány, Carlos Dunga milyen csapatot állít majd ki Portugália ellen. Egy biztos, a szakember nem számíthat az elefántcsontpartiak ellen kiállított Kakára, de lehet, nem csak a madridi nem játszik pénteken.

Hétfőn a brazil kezdőcsapat tagjai a Fairway Hotel szállodában ejtőztek, a cserék viszont a pályán töltötték az időt, hisz meccs várt rájuk – a vaali The Birds ellen 7-1-re nyerő együttesben Grafite duplázott, de Baptista, Ramires, Klebersonés Daniel Alves is eredményes volt, míg a hetedik találat öngól volt.

A brazilok a Doni – Alves, Luisao, Thiago Silva, Gilberto – Josue, Kleberson, Ramires, Baptista – Grafite, Nilmar tizeneggyel játszották végig a találkozót. Az azért nem valószínű, hogy a portugálok ellen Dunga ezt a csapatot küldené pályára, ám az valószínűsíthető, hogy a hétfőn játszók közül többen is lehetőséget kapnak a csoportelsőségről döntő mérkőzésen.

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik