Élet-Stílus

A vébé vasárnapi góljai

Nem volt időd a világbajnoki meccsekre? Nézd meg összefoglalónkat.

F csoport:

A vasárnapi játéknap egy nem túl pörgős mérkőzéssel indult, melyen Paraguay 2-0-ra lépte le Szlovákia együttesét és a csoport élére állt. Vera pazar gólja az első félidőben esett, Riveros az utolsó percekben biztosította be a három pontot.

Eredmény:
Szlovákia – Paraguay 0-2 (Vera 27., Riveros 86.)

A másik délutáni mérkőzés már jobb játékot és hatalmas meglepetést hozott, Új-Zéland 1-1-es döntetlent játszott a címvédő olasz válogatottal. A kiwik egy lesgóllal szereztek vezetést melyre Iaquinta büntetőjével válaszoltak az itáliaiak. Több találatot azonban már nem tudott szerezni Marcello Lippi legénysége, így a Squadra Azzurra továbbra is nyeretlen a dél-afrikai világbajnokságon.

Eredmény:
Olaszország – Új-Zéland 1-1 (Iaquinta 29. – büntetőből ill. Smeltz 7.)

G csoport:

Este egy igazi rangadó várt ránk, Brazília ugyanis Elefántcsontparttal mérkőzött meg. A dél-amerikaik az első játékrészben meg is szerezték a vezetést, az első meccsen gyengélkedő Kaká remek passza után Luis Fabiano bombázott az afrikai kapuba. A Sevilla támadója a második játékrészben is betalált, apró szépséghiba, hogy a támadás során kétszer is kezezett. Elano gólja már háromgólos vezetést jelentett Dunga játékosainak, ekkor azonban az Elefántok elkezdtek utazni a brazilokra, a találkozó játékvezetője azonban egyszer sem büntette a belépőket. Drogba egy fejessel közelebb hozta Elefántcsontpartot, majd a hajrában a bíró ismét „villant” és két véleményes sárga után kiállította Kakát.

Eredmény:
Brazília – Elefántcsontpart 3-1 (Luis Fabiano 25., 51., Elano 62. ill. Drogba 79.)

Brazil 3-1 Ivory Coast (Highlights)

Simão | MySpace Video

Ajánlott videó

Olvasói sztorik