Élet-Stílus

Hollywoodot ellepték a pumák?

Izgalmas és egyre gyakoribb téma az álomgyárban a "pumakapcsolat", vagyis amikor egy fiatal férfi nála jóval idősebb nővel kezd. Trendről egyelőre még nincs szó.

Az idősebb nőkkel kezdett kapcsolatot szokták Hollywoodban „pumakapcsolatnak” emlegetni és ez izgalmas témának számít az utóbbi időben. A fiatalabb férfiak saját bevallásuk szerint azért vonzódnak a saját anyjukkal egyidős „pumákhoz”, mert nem találják meg a közös hangot saját korosztályukkal. Sőt az esetek többségében az érettség és a tapasztalat is az idősebb nők malmára hajtja a vizet.

A szakértők szerint trendről azért még egyáltalán nincs szó. A kaliforniai pszichológus, Debbie Then szerint azok iránt a „pumák” iránt nőtt meg a kereslet, akik fiatalosak és nyitottak az újdonságokra, nem mellesleg szenvedélyesek is. Egy nagyobb korkülönbség esetében a felek nem valószínű, hogy hosszú távon gondolkodnának. A nők kalandként fogják fel a kapcsolatot, míg a férfiaknak az imponál, hogy a pumák jóval magabiztosabbak, gyakorlatiasak és lehetőségük van olyan anyagi élvezetekre is, mint az utazás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik