Élet-Stílus

Capello a játékosokat korholja

Az angol szövetségi kapitány szerint két év munkája veszhet oda.

Az angolok olasz szövetségi kapitánya, Fabio Capelloúgy véli, két mérkőzésen sikerült lerombolni azt, amit két év alatt felépítettek. Anglia a csoportot vezető szlovénok ellen kötelező győzelem elé néz, hisz az Egyesült Államok és az Algéria elleni döntetlenek nyomán csak két pontja van, s rúgott gólok tekintetében sem áll jól.

A szakvezető nem talált okokat együttese csapnivaló produkciójára, az angol nemzeti csapat – pláne a vb-selejtezők tükrében – kínlódó társaság benyomását kelti.
„Úgy tűnik, két évet dolgoztunk a semmiért” – árulta el a The Mirrornak. „Nem tudom, a játékosok hogy jutottak idáig. Az edzéseken minden a legnagyobb rendben, így nem értem, éles szituációkban ez miért nem jön ki. Emitt gyorsak és labdabiztosak, a meccseken viszont lassú a játék.”

„Algéria ellen kifejezetten körülményesen játszottunk, s ezen a világbajnokságon kiderült: ha nem futsz, nem harcolsz, és nem gyakorolsz nyomást, minden nehézzé válik” – folytatta a szakvezető. „Mindent gondosan előkészítettünk, húsz napig a formába hozáson dolgoztunk, és mégis gyatra a teljesítmény. Ez egy edzőnek különösen fájó.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik