Élet-Stílus

Szenzációs magyar találmány a rákkutatásban

Az elmúlt évtizedben nagyon sokan szedték kedvező eredménnyel a daganatos betegek számára kifejlesztett Culevit nevű tápszert. A speciális szer a rák minden fajtájára hatni képes, mellékhatásoktól mentes készítmény.

Hosszú évtizedek óta kutatnak és fektetnek dollármilliókat a világ számos pontján tudósok abba, hogy végre megtalálják a „korunk Pestisének” is kikiáltott rák ellenszerét. Egy magyar kutató azonban úgy tűnik, nem jár messze ettől.

Dr. Kulcsár Gyula biokémikus-rákkutató által kifejlesztett és az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által nyilvántartásba vett Culevitnek ugyanis emberek tucatjai tapasztalták jótékony hatását. Erről szól Dombóvári Gábor: Versenyben a rákkal című sikerkönyve is.

„Magyarország a rákos halálozások számát tekintve első Európában. A daganatos halálozások sorrendjében a magyar férfiak az elsők, a nők pedig a másodikok a 36 európai országot számláló mezőnyben. Tehát bárki lehet érintett. Ezért is döntöttem úgy, hogy utánajárok, mikor lesz végre rákgyógyszerünk. Úgy tűnik megtaláltuk.” – mondta Dombóvári Gábor újságíró, aki soha nem adta még arcát egyetlen reklámhoz, vagy kampányhoz sem.

A szer feltalálója, Dr. Kulcsár Gyula kísérletei alapján arra a megállapításra jutott, hogy a szervezet keringési rendszerében állandóan jelen lévő anyagoknak (néhány aminosav, bizonyos vitaminok, sejt anyagcsere intermedierek, stb.) van döntő jelentőségük a tumorellenes védelemben. A szervezet e tumorellenes védelmi rendszerét alkotó hatóanyagok keverékének szelektív tumorsejtölő hatását sejtkultúrákon és állatokon végzett kísérletekkel igazolta, eredményeit nemzetközi tudományos közleményekben publikálta. A Dr. Kulcsár Gyula felfedezésén alapuló szabadalom a világ számos országában bejegyzésre került, az Európai Uniótól egészen Koreáig.

Ajánlott linkek:

Culevit

Versenyben a rákkal

Ajánlott videó

Olvasói sztorik