Élet-Stílus

Capello: Edzésen nincsenek ilyen hibák

Értetlenül nyilatkozott Fabio Capello szövetségi kapitány, miután az angolok az algériaiakkal is döntetlent (0-0) játszottak pénteken.

“Jó teljesítményt vártam, nem azt kaptam. Teljesen máshogy alakult a meccs, mint ahogy elképzeltem, és fogalmam sincs, hogy miért – kesergett az olasz mester, aki aznap ünnepelte 64. születésnapját. – Edzésen a fiúk nem követnek el ilyen hibákat. Az algériaiak csak egy csatárral játszottak, mégis veszélyesen támadtak. Közben mi a legegyszerűbb passzokat is elrontottuk, a kapu előtt pedig lövés helyett egymást kerestük a labdával.”

Arra a kérdésre, hogy az eddig szerzett két ponttal elszálltak-e a továbbjutási remények, Capello csak annyit mondott: erről még korai beszélni. A formán kívül játszó Wayne Rooneyról pedig hozzáfűzte, hogy nem ismert rá.
A Manchester United csatára egyébként felettébb bosszúsnak tűnt, amikor a lefújás után az angol tábor kifütyülte kedvenceit:
“Jó látni ezeket a hűséges szurkolókat” – mondta gúnyosan az egyik kamerába.

Az algériaiak szakvezetője, Rabah Szaadane szintén elismerte, hogy a szigetországiak nem voltak csúcsformában:
“Sok gondot okoztunk az angoloknak, ráadásul nem a legjobb napjukat fogták ki. Többet vártam tőlük. Folyamatosan fejlődik a játékunk és az önbizalmunk, és megpróbálunk regenerálódni, mert szerdán nehéz meccs vár ránk az Egyesült Államok ellen is, és néhány játékosom fáradtnak tűnik. Még semmi sem dőlt el a csoportban.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik