Élet-Stílus

Maradona játékosait csókolja, de a nőket szereti

Diego Maradona, a vb-n még hibátlan argentinok szövetségi kapitánya úgy véli, hogy könnyű munkája van.

A végső győzelemre is esélyesnek tartott Argentína Nigériát és Dél-Koreát legyőzte, ráadásul az ázsiaiak elleni mérkőzésén nem csupán jól, hanem gólerősen is futballozott.

A szövetségi kapitány elégedett is volt a látottakkal. „Kiválóan érezzük magukat, miután tulajdonképpen bejutottunk a legjobb tizenhat közé. Bámulatos játékosaim vannak, így irigylésre méltó a helyzetem, elmondhatom, hogy könnyű munkám van” – mondta Diego Maradona, aki a dél-koreaiak felett aratott győzelem után is megcsókolta a játékosait.

Ezzel kapcsolatban utóbb kijelentette, nem állt át a „másik oldalra”. „A nőket még mindig jobban szeretem, erről Veronica tudna mesélni, aki szőke és csak 31 éves. Ami a csókot illeti, örömmel gratulálok a focistáimnak, amikor olyan jól játszanak, mint Korea ellen”.

A játékosként világbajnok argentin ikon valamennyi futballistájával elégedett volt, s még a dél-koreaiak gólja előtt nagyot hibázó Martin Demichelis sem kívánta a pokolba…

„Mindenki hibázhat. Nem is érdemes ezzel sokat foglalkozni, miután úgy alakult a mérkőzés, ahogy. Ilyen magabiztos győzelem, nagyszerű játék után mit sem számít Martin bakija” – tette hozzá Maradona, aki szakvezetőként még hibátlan a vb-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik