Élet-Stílus

A játékoskeringőt is elindítja a vb

A legfrissebb hírek szerint több nagy átigazolás is várható a vb után.

A Liverpool középpályása Javier Mascherano a hírek szerint, régi-új edzőjével Rafael Benitezzel együtt kezdené a következő szezont az olasz BL-győztes Internél. A hírt egyelőre csak úgy kommentálta, kérdezzék Rafa Benitezt, ám hozzátette: “ő a tanárom sokat kaptam tőle, de neki kell tudnia, mit akar”. A hírek szerint a Liverpool 35 millió eurót kér a játékosért, azonban az Inter „csak” 25 milliót fizetne a labdaszerző középpályásért.

Eközben a spanyol AS szerint éppen az Interből adnák el – a Real Madridnak – egyik legjobb játékosukat a brazil Maicont. A gólerős bal bekkért 35 milliót kér az Inter, de a Real csak 25-öt ajánl, éppen mint a Mascherano-üzletben. A Madrid új edzője Mourinho azonban semmit nem bízna a véletlenre, ha Maicon nem jön, az angol Glen Johnsont (Liverpool) venné meg 15 millió fontért.

Ami viszont biztosnak tűnik; a Premier Leauge-ben folytatja a jövő idénytől a Barcelonában játszó Yaya Toure, akiért a Manchester City hajlandó kifizetni a 25 millió fontos átigazolási díjat, a The Guardian információi szerint.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik