Élet-Stílus

Rövidital gyümölcsben

Itt a kánikula és a sok gyümölcs. Este jólesne egy jégbehűtött vodka, mondjuk dinnyébe töltve.

Az esti partizáshoz nyugodtan félretehetjük a mixert, helyette vegyük elő a jégről kedvenc gyümölcsünket, röviditalunkat, és az eszközt, mellyel a gyümölcsből egy pillanat alatt poharat varázsolhatunk. Ha netán zöldséggel szeretnénk kipróbálni, azt is lehet ízlés, és kedv szerint.

A klasszikus tekerős-húzós elven működő, dugóhúzószerű eszközt könnyű kezelni. Csak beletekerjük az almába, körtébe vagy dinnyébe, kihúzzuk a gyümölcsdarabot, és már tölthetjük is bele kedvenc hangulatfokozónkat. A mértékre nem árt figyelnünk, mert az alkohol szinte korlátlan mennyiségben beszivárog a gyümölcsrostok közé, amit aztán úgyis megeszünk.

Címkék: gyümölcsdesign

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Image: 73905632, Szabó Edit keramikus művész (Szabó Edit Design) és Simonyi Kristóf kézműves pék (Kópic pékség) kenyérsütő kerámia edény és kovászos kenyér készítő workshopja a Harisnyagyár területén lévő műhelyükben, az óbudai Bogdáni úton., Place: Budapest, Hungary, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.