Élet-Stílus

Carragher nem fél a németektől

Az angol védőnek nagyon tetszett a németek játéka, de nem retten meg tőlük.

Az angolok középső védője, Jamie Carragher végignézte a németek Ausztrália elleni erődemonstrációját, s bár nagyon tetszett neki a fiatal német együttes játéka, amit látott nem ébresztett benne félelmet. A két csapat akár a nyolcaddöntőben összefuthat, ha az egyik megnyeri csoportját, s a másik másodikként végez.

„David James, Steven Gerrard, a stáb egy része és jómagam végignéztük a németek bemutatkozását és egyetértettünk abban, hogy nagyon jók” – állapította meg a liverpooli védő a csapat sajtótájékoztatóján. „Továbbmegyek. A legjobb futballt láttuk a világbajnokság kezdete óta, ezt csak Argentína közelítette meg, habár ők nem értek el ennyi gólt. A csatárok mögött játszó Özil világklasszis, kiválóan mozgatja a csapatot.”

Carragher még a sokat kritizált Miroslav Klose teljesítményére is kitért, megemlítve, hogy az idényt végig a kispadon töltő támadó pihenten érkezett a vb-re, így nem véletlen, hogy kezdi régi önmagát idézni.
„Klosét rengeteget támadták Németországban, hisz a Bayern Münchenben ritkán játszott, s akkor sem jól. Most pedig egyre közelebb kerül Gerd Müllerhez. Tipikusan német csapat ez abban a tekintetben, hogy a vb előtt mindenki lesajnálja őket, aztán ahogy elkezdődik a torna, egyszerre csak ott vannak az esélyesek között. Persze, ők is legyőzhetők.”

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik