Élet-Stílus

King nem játszhat Algéria ellen

Az amerikaiak elleni pontosztozkodás további veszteségeket is okozott az angol válogatottnak. Ledley King sérülése meglehetősen komoly, a belső védő nem játszhat Algéria ellen.

A Tottenham futballistája már a szünetben cserét kért az Egyesült Államok elleni találkozón, a játékos ágyékhúzódásának kikúrálása több időt vehet igénybe, szinte biztos, hogy nem szerepelhet majd az Algéria elleni második csoportmérkőzésen.

Az angolok legközelebb pénteken lépnek pályára, a védelem tengelyében valószínűleg a mérkőzés közben a Royal Bafokeng stadionban is bevetett Jamie Carragher lehet majd John Terry társa. Fabio Capello gondjait mélyíti, hogy amennyiben az idény közben egy-két kisebb sérüléssel kidőlő Terry-Carragher páros valamelyik tagja játékra képtelenné válik, csak a tapasztalatlan Michael Dawson marad alternatívaként.

Az angolok védőgondjai nem új keletűek. A torna előtt egy edzés-baleset nyomán a csapatkapitányi szalagot Terrytől megöröklő Rio Ferdinand inthetett búcsút vb-álmainak, míg King szereplése is kérdéses volt – Capello kockáztatott, és nem volt szerencséje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik