Élet-Stílus

Van Persie: Bárkit megverhetünk!

A hollandok reménysége szerint nincs legyőzhetetlen akadály számukra.

Hollandia remekül teljesített a csoportkörben a két évvel ezelőtti Európa-bajnokságon, a negyeddöntőben azonban rögtön kipottyant. A bíztató jelek ellenére tehát bármi megtörténhet, de a hollandok most tovább menetelnének.

“Nagyon sok jó csapat van. De ha Sneijder, Robben, Van der Vaart, jómagam és Van Bommel is együtt tudunk dolgozni, akkor nagy esélyünk van bárkit legyőzni” – vélekedett Van Persie. “Nagyon kíváncsi vagyok mi fog történni, mert a csoportkör után rendkívül kemény sorsolásunk van. 50 százalék az esély rá, hogy az olaszokkal játszunk, és ha továbbjutunk, könnyen a spanyolok következhetnek.. Az elődöntőben Brazília vagy Portugália jöhet, a döntőben pedig bárki a másik ágról” – vezette le a várható eseményeket az Arsenal ágyúsa.

Az elmúlt két nagy nemzetközi tornán a holland válogatott mindkétszer a legjobb nyolc között búcsúzott, így nem mindenki bízik a felkészülés során a magyar csapatot 6-1-re legyőző gárdában: “Mindenki egy kicsit szkeptikus. A 2008-as Európa-bajnokságon hihetetlenül jól játszottunk, mindenki azt mondta, hogy nincs aki megállítson minket. Aztán a negyeddöntőben jött egy sokkoló mérkőzés az oroszok ellen. Így most senki sem bízik bennünk” – zárta szavait Van Persie.

Tippelj és nyerj velünk a Facebookon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik