Élet-Stílus

Bemutatták az új Suzukit

A Suzuki gyár új modellel, a magyar politika új gazdasági rendszerrel rukkol elő - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az új Suzuki Swift bemutatóján. Az új Swift könnyebb, de nagyobb, a motorja pedig erősebb és takarékosabb.

Orbán Viktor miniszterelnök és Oszamu Suzuki, a Suzuki Motor Corporation elnök vezérigazgatója közösen vezették le a futószalagról csütörtökön a Suzuki Swift új modelljét, melynek premierjét Esztergomban tartották, de több országban fogják gyártani .

A Suzuki gazdasági sikere fontos üzenet Magyarország számára, a válságtól nem kell megijedni, a pesszimizmus nem vezet sehová – mondta el a miniszterelnök. A Suzuki gyár új modellel, a magyar politika új gazdasági rendszerrel rukkol elő – mutatott rá.
KÉPGALÉRIA!

KÉPGALÉRIA!

A japán és magyar együttműködésben közös, hogy hiszünk a jövőben és van erőnk változtatni – fogalmazott Orbán Viktor, aki hozzátette, két nappal az új Swift világpremierje előtt a magyar kormány futószalagjáról is legördült egy termék. “Leraktuk egy új gazdasági rend alapjait, melynek középpontja a munkahelyteremtés. Tíz év alatt egymillió munkahelyet teremtünk” – fejtette ki.

Az átadásről bővebben itt olvashat>>>

erősebb és takarékosabb az új swift

Az ezerkettes modell teljesítménye 69 kW, azaz 94 lóerő, ez eggyel több az eddiginél, a nyomaték is gyarapodott kissé, 116-ról 118 Nm-re. Megmarad az 1,25 literes dízelváltozat is, a DDiS étvágyát 4,5-ről 4,2 literre sikerült lenyomni.

10 milliméterrel magasabb és kilenccel hosszabb az új Swift az eddiginél, ami kényelmesebb beszállást és nagyobb belső tere biztosít. Sikerült húsz kilót lefaragni a növekedés ellenére az autó súlyából, 980 helyett 960 kg a katalógusadat. (Vezess.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik