Élet-Stílus

Kidőlt egy bíró és egy szövetségi kapitány

Megsérült chilei Pablo Pozo Quinteros játékvezető, aki így nem fújhatja a sípot a világbajnokságon, míg a dánok szövetségi kapitánya, Morten Olsen magas lázzal nyomja az ágyat.

Sérülés miatt lemarad a világbajnokságról Pablo Pozo Quinteros chilei játékvezető, és vele együtt két honfitárs segítője sem működhet közre a dél-afrikai tornán. A megsérült „spori” a vasárnapi Algéria-Szlovénia találkozón fújta volna a sípot, helyére Carlos Alberto Batres guatemalai játékvezető, valamint Leonel Leal Costa Rica-i és Carlos Pastrana hondurasi asszisztens ugrik be. Magyar bíró is szerepet kap Dél-Afrikában, jelesül Kassai Viktor az első körben a Brazília-Észak-Korea meccset vezényli le.

Nem csak bíró, hanem egy szövetségi kapitány is kidőlt a rajt előtt: Morten Olsen, a dánok edzője vírusfertőzéssel, magas lázzal nyomja az ágyat, és kérdéses, hogy rendbe jön-e június 14-ig, amikor is csapata Hollandiával csap össze az E csoport nyitómeccsén. Olsen helyett segítője, Peter Bonde vezette a keddi edzést, amelyen a keret valamennyi labdarúgója részt vett, miután Nicklas Bendtner és Simon Kjaer is felépült sérüléséből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik