Élet-Stílus

A fogadóirodák a spanyolokra tippelnek

Körülnéztünk, a fogadóirodák mit kínálnak a világbajnokság előtt és alatt. Nincs meglepetés, szerintük a spanyolok és Villa a favoritok.

A legnagyobb angol fogadóiroda, a William Hill szerint a spanyolok (4 az 1-hez), a brazilok (9:2), az argentinok (13:2),az angolok (8:1), a hollandok (10:1) és a németek a legesélyesebbek a világbajnoki cím megszerzésére. Észak-Korea és Új-Zéland győzelme 2000-szeres pénzt hozhat a konyhára.

A gólkirály szerintük David Villa lesz legnagyobb valószínűséggel (8:1), Messi (9:1) és Rooney (10:1) előtt. Fabregasra ésSneijderre 100-szoros pénzt fizet a WH, de még Militóra is 25-szörös összeget kasszírozhat egy bátor fogadó.

Szerintük legnagyobb esélye egy brazil-spanyol döntőnek van (9 az 1-hez az odds), a spanyol-angol (12:1), a brazil-argentin (14:1) és a brazil-angol (16:1) párosítás előtt. Egy angol-holland vagy egy brazil-holland finálé 33, egy német-francia vagy argentin-német 50, míg egy német-olasz vagy elefántcsontparti-olasz döntő 66-szoros pénzt fizet.

10 000-szeres nyereménnyel kecsegtet a többi közt egy Észak-Korea-Mexikó, egy Kamerun-Új-Zéland, egy Dánia-Honduras vagy egy Dél-Korea-Algéria álomdöntő.

A Ladbrokes fogadóiroda is a spanyol válogatott győzelmét vetíti elő 5-szörös oddsával, a brazilok (5.50), az argentinok (7), az angolok (8), a hollandok (11), a németek (15) és az olaszok (17) előtt. A sereghajtó Észak-Korea (1001-szeres nyeremény) és Új-Zéland (2001).

A gólkirályok esetében szintén David Villa vezet (9-szeres odds), de Rooney a második Messivel holtversenyben (10-szeres nyeremény), míg Luis Fabiano, van Persie és Fernando Torres 13-szoros, Christiano Ronaldo 17-szeres, valamint Higuain 19-szeres nyereményalapja már egy szép kis összeget tehet ki egy bátrabb alaptét esetében. Nicklas Bendtner és Steven Gerrard 67, Grafite 81 vagy Ribery 101-szeres esélye felettébb vonzó lehet.

A Ladbrokes szintén egy spanyol-brazil döntőt tud elképzelni leginkább (11-szeres nyeremény), az angol-spanyol (13), az argentin-spanyol és az argentin-angol párosítás előtt (19-szeres lehetséges összeg).

A sportingbet 250 millió forintot ajánl azoknak, akik eltalálják 45 mérkőzés pontos végeredményét és a vb-győztes személyét. Erre nagyjából annyi az esély, mint arra, hogy a magyar válogatott kapott gól nélkül, 100 százalékos teljesítménnyel, Erwin Koeman irányításával kijut a következő Európa-bajnokságra.

Az oldal egyébként a spanyolok győzelmében bízik legjobban (4,5-szörös pénzt fizetne), a brazilok, argentinok, angolok, hollandok, németek, olaszok és franciák előtt.

Mondani sem kell, David Villa itt is a favorit (8,5-szeres nyeremény), Messi, Rooney, Luis Fabiano, Torres, van Persie és Christiano Ronaldo előtt, már ami a gólkirály-jelölteket illeti. Robben 41, Sneijder 67-szeres pénzt hozhat a konyhára.

A bwin szerint is a spanyolok a vébé legnagyobb esélyesei, 5-szörös pénzt kap az, aki rájuk fogad, míg a brazilok, argentinok, angolok, hollandok, németek, olaszok és franciák már nagyobb nyereményt hozhatnak.

Szerintük is Villa a legnagyobb gólvágó, így csak 8-szor több pénzt tehet zsebre az, aki rá tippel, Rooney, Messi, Fabiano és van Persie “kullognak” mögötte.

A betclic ugyancsak a spanyolokra voksol (5-szörös pénz), a brazilok (5,5), az angolok és argentinok (8) előtt. Villa (9) után Messi (10), Fabiano és Rooney (12), valamint Ronaldo (15) következik.

A bet-at-home szerint sem botlik meg az Európa-bajnok, 5-szörös pénzt adnak Spanyolország győzelmére, míg Brazíliára 5,8, Argentínára 7,2, Angliára 8,2, Hollandiára 9,5-szörös összeget. Ők ugyanakkora esélyt adnak Messinek, mint Villának (8-szoros pénz) a gólkirályi címre, valamivel kisebb eséllyel indul Rooney (10) és Luis Fabiano (11).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik