Élet-Stílus

Scholes szerint későn hívták a válogatottba

A Manchester United középpályása szerint már későn érkezett a meghívás a válogatottba, ezért azt már nem tudta elfogadni.

Paul Scholes azt mondta a Reuters hírügynökségnek, ha kicsit korábban hívta volna az angol válogatott szövetségi kapitánya, hogy térjen vissza a nemzeti csapatba, talán igent mondott volna, ma már azonban semmiképpen.

„Ez nem egyszerű kérdés, nem is nagyon volt idő ezen gondolkodni, mindenesetre úgy döntöttem, nem térek vissza. Ha hamarabb hívtak volna, talán igent mondok.” – nyilatkozta az Oldham Evening Chronicle lapnak Scholes, akit a hírek szerint még Rio Ferdinand is győzködött a vébé felkészülés finise előtt, sőt, állítólag fizetett is volna a középpályásnak.

A Liverpool védője, Jamie Carragher viszont ott lesz a világbajnokságon az angol keretben. Nem is örül ennek Paul Scholes.

„Vannak a keretben olyan játékosok, akik két éve a vébére való kijutáson dolgoztak, miközben én hosszú ideje nem voltam részese a válogatottnak. Nem akartam elvenni attól a helyet a csapatban, akik segítettek Angliának a kvalifikáció során. Nem lett volna elegáns, kényelmetlenül éreztem volna magam – nyilatkozta a vörös hajú középpályás, aki 1998-ban és 2002-ben részt vett a vébén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik