Élet-Stílus

Rooney: Nem tudok tovább várni

Wayne Rooney nem fér a bőrében, ha tehetné, azonnal pályára lépne az amerikaiak ellen, holott az a meccs csak szombaton kezdődik.

Az angol válogatott nem hivatalos meccsen 3:0-ra legyőzte a Platinum Stars csapatát Dél-Afrikában. A csapat legnagyobb reménysége, Wayne Rooney azonban már előretekint:

„Nem tudok tovább várni, minél hamarabb kezdünk, annál jobb” – türelmetlenkedett az MU sztárja, aki a barátságos meccsen csereként állt be, azonnal gólpasszt adott Joe Colenak, majd ő maga is bevágott egyet az ellenfél kapujába.

Fabio Capello néhány meglepő húzással is előállt a találkozón, Cole például a baloldalon játszott, és a Rooney-Heskey páros sem volt eddig megszokott felállás a csatárposzton. Gerrard és Lampard középen a hírek szerint ezúttal kevésbé értette meg egymást, míg hátul Ledley King játszott a jó öreg John Terryvel. A kapuban Joe Hart kezdett, először pályafutása során.

„Jó bemelegítés volt” – mondta Rooney. „ Többet szeretnék játszani 45 percnél, de ezzel az egy félidővel is elégedett vagyok. A csapatnak szüksége van egy kis időre, hogy felvegye a játék ritmusát.” – értékelt a Manchester United sztárja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik