Élet-Stílus

Messi Rooney-t szeretné a döntőben

Lionel Messi szerint Argentína bejuthat a világbajnokság döntőjébe. Ha ez így lesz, Angliát szeretné ellenfeléül, szívesen csatázna Wayne Rooneyval.

Argentína Nigériával, Görögországgal és Dél-Koreával csap össze a csoportmérkőzések során. A dél-amerikaiak legutóbb 1988-ban győztek a vébén, akkor Angliát búcsúztatták a negyeddöntőben, a jelenkori szövetségi kapitány, Diego Maradona „kezezős” góljával.

Lionel Messi, az argentinok legnagyobb sztárja a Mirror című angol lapnak nyilatkozott az angolok legjobbjáról: „Óriási dolog lenne Rooney-val játszani, lehetőleg a döntőben. Anglia kiváló csapat, különösen akkor, ha Crouch játszik Rooney mellett. Nagyon tetszik Lampard és Gerrard játéka is, de a kulcsszereplő Rooney.

„Mentálisan nagyon erős az angol csapat, jó játékosokkal, ráadásul Capello még erősebbé faragta őket. Többször láttam őket a tévében játszani, Capello személyisége jó hatással lesz rájuk.” – vélekedik Messi, aki szerint Spanyolország, Olaszország és Brazília is esélyes az aranyéremre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik