Élet-Stílus

Mandelától, szeretettel!

Bő egy hét múlva megdermed a világ, és mindenki délre, a labdarúgás története során először, egy afrikai országra fókuszál. Egy egész hónapig. A gazdasági válság zárójelbe kerül, a politikai huzavona pedig idézőjelessé „nemesül” – a futball átveszi a főszerepet. A harminckét nemzet tusáját természetesen az FN.hu is nyomon követi.

A labdarúgás 19. ünnepét az FN.hu külön e célra teremtett oldalán követhetik figyelemmel – élő közvetítések, összefoglalók, kommentárok és hírek mellett archív- és naprakész fotókkal, fotógalériákkal, videókkal igyekszünk egy szeletét életre kelteni a távoli eseménysorozatnak.

Indulásként külön figyelmet érdemel az elsősorban a labdarúgás „belügyeiben” kevésbé jártasoknak, a statisztikusoknak és a nosztalgiára hajlamosoknak készülő „Kisokos”, de a régi tornák nagy pillanatait, valamint a győzteseket és a veszteseket is szeretnénk felidézni.

A résztvevőket – az országokat, csapatokat, játékosokat bemutató aloldal mellett – az A csoport négyesét illusztráló résszel rajtoló „Csoportmustra” cikksorozat is segíthet közelebb hozni, de külön-külön információkkal szolgálunk a helyszínekről, a máris több játékos kritikáját kiváltó labdáról, a trófea történetéről, avagy a 19. világbajnokság magyar szereplőjéről is. A torna rajtjától sztártippek, “női szemmel, nőknek, fociról” írások és vb-blog színesítik majd a palettát.

Jó szurkolást kívánunk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik