Élet-Stílus

Ronaldo örül Mourinonak

Nagyon örül a "mindig győzelemre törő" Jose Mourinho vezetőedző érkezésének Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál támadója.

“Boldog vagyok. Szeretem az olyan nyerő típusú trénereket, mint Mourinho. Eredményei önmagukért beszélnek – idézte a 2008-ban aranylabdás, egyben a világ legjobbjának megválasztott csatárt a Publico című portugál hetilap vasárnap megjelent száma. – Remélem, több címet ünnepelhetek majd vele, mert én is ezért, a győzelmekért jöttem Madridba.”

Az Internazionaléval a közelmúltban Bajnokok Ligáját nyert 47 éves portugál edzőt hétfőn mutatják be hivatalosan a Santiago Bernebéu Stadionban.

“A jelenlegi Real Madrid egy alakulóban lévő csapat. Sok új játékos került az együttesbe az elmúlt nyáron, márpedig az összecsiszolódás nem megy egyik napról a másikra. Biztos vagyok abban, hogy a következő idény más lesz, mint a mostani volt, mert már jobban ismerjük egymást” – tette hozzá Ronaldo, aki maga is 2009-ben szerződött a Manchester Unitedből a madridi klubhoz.

A Real Madrid második lett a spanyol bajnokságban, a Bajnokok Ligájában a nyolcaddöntőig jutott, a spanyol Király Kupától pedig már a 32 között búcsúzott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik