Élet-Stílus

Európa komolyan vesz minket

Erwin Koeman szerint jó jel, hogy egyre több sztárcsapat akar velünk játszani.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján vezetett blogjában elsősorban a Debrecennek gratulált az újabb bajnoki cím begyűjtéséért.

A folytatásban aztán rátért arra, miszerint augusztus 11-én a Wembleyben vendégeskednek honfitársainak, a házigazda angolok ugyanis ellenünk kezdik meg a felkészülést a 2012-es Európa-bajnokság selejtezőire.

„Gondoljanak bele, eddig az idén már találkoztunk a magasan jegyzett oroszokkal, most éppen Németország ellen készülünk, a jövő héten Hollandia lesz az ellenfél Amszterdamban, augusztusban Anglia következik a sorban – igen tekintélyes ez a lista! Csupa hatalmas kihívás, de nekem meggyőződésem, hogy ha a magyar válogatott fejlődni akar, akkor ilyen szintű ellenfelekkel kell megmérkőznie. Ez a roppant tekintélyes névsor egyébként azt is bizonyítja, hogy Európa nagy futballnemzetei egyre komolyabban vesznek minket, szívesen játszanak ellenünk, és ha sikerül jó eredményeket elérnünk, a megítélésünk tovább javul majd” – olvasható Ewin Koeman bejegyzésében.

Szövetségi kapitányunk a németek elleni mérkőzésről is ejtett pár szót, szerinte a Michael Ballackot nélkülöző Löw-legénység jóval erősebb lesz, mint amelyik Máltát verte nem olyan régen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik