Élet-Stílus

Massa a Renault-hoz mehet?

Továbbra sem szűnnek a Felipe Massa ferraris ülése körüli pletykák. A brazil tárgyal a maranellói csapattal, de állítólag a Renault-nál is kopogtatott. Az egyik lehetséges utódja, Mark Webber sem cáfolja, hogy csapatot válthat 2011-re.

F1-es berkekben jó ideje téma Felipe Massa jövője. A brazil szerződése az év végén lejár, a renault-s Robert Kubicát valamint a Red Bull-os Mark Webbert is hírbe hozták már lehetséges utódjaként.

A finn Turun Sanomat arról ír, hogy Massa már megkezdte a tárgyalásokat a Ferrarival a hosszabbításról, de más csapatokkal is megbeszéléseket folytat. A lap a Renault-t név szerint is említi.
“Nagyon jól megvagyok a Ferrarinál, mindenkit ismerek és engem is ismer mindenki, de mindig jó érzés tudni, hogy más csapatok is érdeklődnek irántam. A fő cél azonban a ferraris folytatás” – mondta Massa.

A Massa helyével hírbe hozott Webber legutóbbi két győzelme megerősítette az ausztrál helyzetét a Red Bullnál, de a 33 éves pilóta pár napja utalt arra, hogy nem feltétlenül versenyez 2011-ben is a jelenlegi csapatánál.

“Most nyertem egymás után két futamot, de az emberek máris arról kérdezgetnek, hol fogok versenyezni jövőre. Nagyon közel állunk egymáshoz a Red Bull-os srácokkal, sok mindenen keresztülmentünk már együtt, nagyon jó a kapcsolatunk. De a Forma-1-ben nagyon gyorsan változhatnak a dolgok, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő” – nyilatkozta Webber a brit Daily Mailnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik