Élet-Stílus

Ribéry hosszabított

Miközben az olasz sajtó és publikum Diego Milito dicshimnuszát zengi az általa eldöntött BL-finálé után, a német oldalon amellett, hogy keseregnek az elszalasztott lehetőség miatt, már a jövőt tervezik.

Münchenben menedzseri húzással próbálnak az elvesztett BL-döntőn kesergő szurkolók lelki bánatán enyhíteni: újabb öt évre hosszabbítottak a csapat legértékesebbnek tartott játékosával, Franck Ribéryvel, véget vetve a hetek óta tartó, „megy vagy marad?” huzavonának. A sokak szerint hiányzásával a madridi finálét előre eldöntő francia szélső 2015-ig kötelezte el magát a bajos székvárosba.

„Nagyon elégedettek vagyunk, hiszen sikerült szerződést hosszabbítanunk a világ egyik legjobb játékosával” – nyilatkozta a bajor klub elnöke, Karl-Heinz Rummenigge. Az elöljáró méltán elégedett, hiszen olyan óriások nevét is hírbe hozták a francia válogatott oszlopos tagjával, mint a Barcelona, a Chelsea vagy az MU.

A dél-afrikai világbajnokságra készülő gall hasonlóan elégedetten nyilatkozott. „Családommal együtt nagyon örülünk, hogy Münchenben maradhatunk. Úgy érzem, a klub második otthonommá lett” – mondta a madridi finálét eltiltás miatt kihagyó Ribéry.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik