Élet-Stílus

Mourinho Madridban marad

Egyre inkább úgy tűnik, hogy jövőtől a Real Madrid vezetőedzője lesz José Mourinho, az Interrel történelmi triplát – olasz bajnoki címet, kupagyőzelmet és Bajnokok Ligáját – nyerő portugál edzőzseni.

S habár a királyi klubnál még semmit sem erősítettek meg, Mourinho világosan fogalmazott az éppen Madridban megrendezett finálé után: „Az én küldetésem itt befejeződött, történelmet írtam az Interrel. Egy másik nagy klubnál akarok újabb kihívást keresni. A Barcelona ellen játszani Spanyolországban? – az nagy kihívás lenne” – mondta a Rai Sport riporterének.

Ha klubot igen, stílust nem vált a tréner, aki ezúttal sem szalasztotta el az alkalmat, hogy stílusához híven, ne piszkáljon valakit: „Boldog voltam az Internél, de nem az olasz focivilágban, ahol el kellett szenvednem néhány klubvezető, tréner és szakíró kommentárjait” – mondta.

Mourinho Madridban marad 1

Ami pedig a jövőt illeti, legyen szó klubokról vagy célokról, nem hagyott sok lehetőséget hagyott a találgatásokra: „Mindent megadtam ennek a csapatnak, ezért úgy érzem, szabadon dönthetek jövőmről. Szeretnék az első edzővé válni, aki három különböző csapattal nyeri meg a BL-trófeát. Csak a Real Madrid érdeklődik irántam, de még nem írtam alá semmiféle szerződést” – mondta a Porto után az Interrel is Európa csúcsára jutó tréner.

Pár perccel később, tömör „igennel” válaszolt a jövőjét firtató, és azt a Real Madridhoz kötő Sat 1. televízió riporterének nyilatkozva…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik