Élet-Stílus

A Real jól járna az Inter győzelmével

Real Madrid hárommillió eurót keresne, ha az Inter nyerné a Bajnokok Ligáját.

A Real Madrid vezetői gyaníthatóan az Internek szurkolnak majd a szombat esti BL-döntőben, amelyre éppen a király csapat otthonában, a Bernabeuban kerül sor.

Wesley Sneijder tavalyi átigazolása kapcsán kötött megállapodás ugyanis tartalmaz egy olyan pontot, amely szerint a Realt a 15 millió eurós vételár mellett további 3 millió euró illeti meg, amennyiben a Madridból igazolt holland BL-diadalra vezeti a milánói csapatot.

A spanyol sajtó azt is tudni véli, hogy a Real Madrid a „bónuszpénzből” fizetné ki a kispadra kiszemelt José Mourinho lelépési díját az Internek, amennyiben a portugál tréner úgy dönt, Madridban folytatja áldásos tevékenyégét. Ugyanakkor más források szerint Mourinho szerződésébe tavaly bekerült egy záradék, amely kimondja: az Interrel idén bajnok és kupagyőztes szakvezető BL-siker esetén „ingyen” távozhat. Szóval a Real így is, úgy is jól járhat azzal, ha az Inter szombat este két vállra fekteti a Bayern Münchent.

Átigazolási hírek röviden

Körülbelül 35 ezer drukker előtt mutatták be David Villát, a Barcelona első nyári szerzeményét, aki negyven millió euróért a Valenciától érkezett az együtteshez. A 28 éves támadó – akit már tavaly is le akartak igazolni a katalánok – négy plusz egyéves szerződést kötött a klubbal, s a csapatban a 7-es mezszámot viseli majd.

További átigazolás hír, hogy az Arsenalban folytatja pályafutását Maruane Samak, a Girondins Bordeaux marokkói futballistája, Filippo Inzaghi pedig egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését az AC Milannal. (MTI)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik