Élet-Stílus

Megszűnik a Joshi Bharat is

Mónika után újabb délutáni talkshow szűnik meg: a Tv2-nél abbahagyják Joshi Bharat műsorát. A már felvett részeket még leadja a csatorna, de újabbak már nem készülnek.

2008 szeptemberében indult Joshi Bharat, a talkshow pedig nézettségben többször is elverte a kereskedelmi célcsoportban a rivális csatorna hasonló műsorát, a Mónikát. Ezzel hozzájárult ahhoz, hogy az RTL Klub végleg megszüntesse Erdélyi Mónika vezette showt. A Joshi Bharat megszűnését a Tv2 azzal indokolta, hogy egyre nehezebb olyan műsort készíteni, ami maradéktalanul megfelel a törvényi előírásoknak és jó eséllyel száll harcba a nézők kegyeiért.

A Joshi Bharat ráadásul költségesnek számított a műsorsávhoz képest, a durva, vulgáris adások pedig rendszeresen adtak munkát az ORTT panaszbizottságának is. Mivel a műsorvezető kedvelt és népszerű televíziós személyiséggé vált az eltelt majd két és fél évben, a csatorna nem válik meg Joshi Bharattól és a jövőben sem marad feladat nélkül. Kiss Péter a Tv2 programigazgatója elmondta, hogy azon dolgoznak, hogy a nézőknek ne kelljen sokáig nélkülözniük őt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik