Élet-Stílus

Közhasznú munkára ítélték Sean Pennt

Háromszáz óra közhasznú munkára ítélte szerdán a bíróság Sean Penn amerikai színészt egy lesifotós bántalmazásáért.

A Los Angeles-i bíróság döntése értelmében a kétszeres Oscar-díjas színész a büntetést a haiti földrengés áldozatai megsegítésére indított kampányban való személyes részvétellel róhatja le.

A színész helyett védője, Richard Hirsch vett részt a tárgyaláson, aki védence nevében elismerte a “garázdaságban és kis értékű károkozásban” való felelősséget. A színész három éven át felügyelet alatt lesz, és 36 órás pszichiátriai rehabilitációs tanfolyamon kell részt vennie, hogy megtanulja leküzdeni a dühkitöréseit.

A 49 éves színész-rendező ellen amiatt emeltek vádat, mert tavaly októberben egy brentwoodi áruházban lábon rúgott egy fotóst és összetörte a gépét. A jelenetet a biztonsági kamera rögzítette.

A Titokzatos folyó és a Milk című filmekben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal elismert színésznek korábban is volt összetűzése fotósokkal: 1987-ben egy hónapot töltött börtönben, amiért egy forgatáson összekapott egy lesifotóssal, 2006-ban pedig a fivére temetésén gyűlt meg a baja egy paparazzóval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik