Élet-Stílus

Mitől lehet felsőbbrendű egy nő?

Feltámasztották a férfi szexológusok azt a korábban már megcáfolt elképzelést, hogy az „egészséges” nők az idő múlásával megtanulják a hüvelyi orgazmust.

A szexológusok kutatásaik során kapcsolatot véltek felfedezni a személyiség épsége és a hüvelyi orgazmusra való képesség között. A megközelítés egyáltalán nem nevezhető újkeletűnek, már a pszichoanalízis atyja, Freud is azt állította, hogy a mentálisan egészséges hölgyek megtanulják a női orgazmus egyedüli üdvözítő formáját, a vaginális orgazmust, melyben segítségükre van az is, hogy az idő előrehaladtával a vagina egyre érzékenyebb lesz. Ma úgy tűnik újjászületőben van ez az elmélet, melyet a feministák korábban ízekre szedtek.

Kérdőíves felmérésekből kutatók azt derítették ki, hogy azok a nők, akik hüvelyi orgazmusról számolnak be, felsőbbrendűnek tekinthetők, hiszen sokkal elégedettebbek az életükkel, nagyobb lelki egészségnek örvendenek és elkerüli őket a depresszió és a szorongás. Ezzel szemben a kutatók azokat a nőket, akik csak csiklóorgazmust élnek át infantiliseknek, éretlennek tartják, akik elfojtják és másokra vetítik vágyaikat, ahelyett, hogy átélnék és felnőtt ember módjára szabályoznák azokat. Szerintük ezek a nők bizalmatlanok, nem képesek elengedni magukat, a spontaneitást pedig maximum megjátsszák.

Ajánlott linkek:

Ismét a hüvelyi orgazmus felsőbbrendűségét hirdetik (Női Lapozó)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik