Élet-Stílus

3D-s lesz a Men in Black 3

A Columbia Pictures bejelentette, hogy Will Smith aláírta a harmadik film szerződését, majd hozzátették, hogy a moziba 3D-ben érkezik majd.

A Men in Black 3-ik részében Will Smith újra a J ügynök bőrébe bújva küzd meg a földönkívüliekkel, ezt most a felek – a stúdió és Smith – szerződéssel szentesítették, míg a másik főszereplővel, Tommy Lee Jones-szal még folynak a tárgyalások. A színész K ügynököt alakítaná. A stúdió már felkérte az Oscar-jelölt Josh Brolint is, hogy játssza el Jones karakterének fiatal változatát, rá a sztori alakulása miatt lesz szükség.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a Z ügynököt alakító Rip Torn-t is felkérték volna, főleg mivel a 79 éves színésznek meggyűlhet a baja az igazságszolgáltatással. Első fokon 5 év szabadságvesztésre ítélték betöréses lopás miatt, a színész azonban ártatlannak vallotta magát. A két korábbi Men In Black film 1997-ben és 2002-ben jelent meg, világszerte 675 millió angol fontot hozott a készítőknek. A legújabb film 2012. május 25-én érkezhet a mozikba.

A 2002-es második film bemutatója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik