Élet-Stílus

Előzött a Debrecen

A Debrecen a tabella élére állt, miután legyőzte a Vasast, míg az eddigi éllovas Videoton hazai pályán kikapott az MTK-tól a Soproni Liga 26. fordulójában.

A házigazda Videoton nem játszott jól, ezzel együtt már az első félidőben is akadt egy ordító helyzete, majd végigtámadta a második játékrészt, de képtelen volt gólt szerezni. Nikolics lövésénél a kapufa is MTK-val volt, amely jól védekezve megőrizte egygólos előnyét. A három pont sorsa a 29. percben dőlt el. Lázok szabadrúgása után Sebőkről kijött róla a labda, Szatmári reagált a leggyorsabban, s közelről a hálóba helyezett.

A Videoton augusztus 28. óta először kapott ki a Soproni Ligában, és át kellett adnia az első helyet a címvédő Debrecennek, amely emberhátrányban futballozva is legyőzte a vendég Vasast. Ramosnak a 24. percben kellett elhagyni a pályát, jóllehet Yannick két villanásával akkor már 2-0-ra vezetett a Loki, amely a legvégén Czvitkovics révén ismét betalált: a 27 éves középpályás kapáslövésével alakult ki a 3-0-ás végeredmény.

Legközelebb, pénteken egymással néz majd farkasszemet a két bajnokesélyes, a debreceni találkozón könnyen eldőlhet az aranyérem sorsa. A rangadó előtt egy pont a különbség a két együttes között.

Ki lesz a fradi edzője

A pepsifoci.hu értesülései szerint Egervári Sándor, Gellei Imre és László Csaba is szerepel azon jelöltek között, akik közül kikerül a Ferencváros következő vezetőedzője. Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója már felvette a kapcsolatot az említett szakemberekkel, Egervári és László elismerte a zöld-fehérek érdeklődését.


Soproni Liga, 26. forduló:
Videoton-MTK 0-1 (0-1)
Gól: Szatmári (29.)

DVSC-TEVA – Vasas 3-0 (2-0)
Gól: Yannick (8., 17.), Czvitkovics (90.)
Kiállítva: Ramos (24., DVSC)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik