Élet-Stílus

Sneijder játszhat Barcelonában

Jose Mourinho kihirdette az Inter Barcelonába utazó keretét. Hosszas találgatás után kiderült, hogy a holland Wesley Sneijder is utazik Spanyolországba, sőt, valószínűleg pályára lép a címvédő ellen.

A portugál edzőfenomén nem vacakolt sokat, egy „duzzasztott” kerettel utazik Katalóniába, így még az eltiltott Dejan Sztankovics, valamint a negyedik számú kapus, Vid Belec is a társakkal tart – legalább több milánói drukker lesz a hírek szerint igencsak felspannolt Camp Nouban.

A leglényegesebb változás: az Atalanta elleni bajnokin izomzúzódást szenvedő Wesley Sneijder is tagja a keretnek, s az olaszországi lapok közölték, hogy a vasárnapi és a hétfői összetartást kihagyó irányító középpályás kedden már teljes intenzitással gyakorolt a társakkal.

Mario Balotelli sem maradt otthon, mi több, úgy tűnik, a játékos és a szakvezető között ismét szent a béke. Az olasz klub hivatalos honlapján hirdette ki a „barcelonai turisták” jegyzékét:

inter – a barcelonai keret

Kapusok: Francesco Toldo, Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Vid Belec
Védők: Ivan Cordoba, Javier Zanetti, Lúcio, Maicon, Marco Materazzi, Walter Samuel, Cristian Chivu, Davide Santon
Középpályások: Dejan Sztankovics, Ricardo Quaresma, Thiago Motta, Wesley Sneijder, Sulley Muntari, Rene Krhin, Mariga, Esteban Cambiasso
Csatárok: Samuel Eto’o, Diego Milito, Goran Pandev, Mario Balotelli, Marko Arnautovic

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik