Élet-Stílus

Indul a strandszezon

A hétvégén a Gellért és a Dagály fürdő nyári medencéit, valamint a Palatinus strandot nyitják meg. Akár 25 fok is lehet.

Jó hír a strandolás szerelmeseinek, hogy az előrejelzések szerint hétvégén az országban 22-25 Celsius fokig emelkedhet a hőmérséklet, igaz, az ilyenkor megszokottnál melegebb, nyárias időben helyenként záporokra is kell számítani.

A közelgő strandszezon árnyoldala ugyanakkor, hogy – egységesen 100 forinttal – emelkedhetnek a belépők árai, bár van olyan hely, ahol marad a tavalyi ár.

A strandszezon szokás szerint május 1-jén veszi kezdetét, a már említett három helyen a hétvégétől várják a fürdőzni vágyókat, a több strandot május közepén, végén nyitják meg. A korábbiakhoz hasonlóan a szezonzárás is hagyományoknak megfelelően történik majd: augusztus végén.

Újítás, hogy idén bevezetik a szezonbérletet, amely minden strandra érvényes lesz május 1-jétől augusztus 31-ig. Lesz Strandváró program, aminek keretében hétfőtől péntekig minden nap más strand látogatható 50%-os kedvezménnyel. A tavalyi siker után idén is lesz majd Strandok éjszakája, a tervek szerint a nyár közepén és a nagy sikerre való tekintettel kétszer lesz Cinetrip buli, méghozzá a szabadban.

Ajánlott linkek:

Cinetrip bulik és programok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik