Élet-Stílus

Gera Terryt és Gerrardot is lepipálta

Gera Zoltán, a Fulham magyar játékosa Steven Gerrardot és John Terryt is megelőzi a Premier League legjobb 50 játékosát felsoroztató rangsorban, amelyet a Daily Mail című lap készített.

A napilap egyelőre az ötvenediktől a 31. helyig rangsoroltak nevét hozták nyilvánosságra. Gera Zoltán, a Fulham együttesének magyar légiósa a 33. helyen szerepel a listán, és olyan játékosokat, sztárokat utasít maga mögé, mint John Terry (Chelsea, 47.), Antonio Valencia (Manchester United, 46.), Luka Modric (Tottenham, 44.), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa, 41.) vagy éppen Steven Gerrard (Liverpool, 34.).

Az indoklás szerint a Fulham Gerának is köszönhetően remekül helytáll a Premier League-ben – két fordulóval a zárás előtt a 12. -, emellett a klub történetének nemzetközi szereplését produkálva bejutott az Európa Liga elődöntőjébe, amelyen első, idegenbeli mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a német Hamburggal.

A cikk szerzője sokoldalú és kreatív középpályásnak tarja a 31 esztendős magyar labdarúgót, aki valamennyi tétmérkőzést figyelembe véve a szezonban kilencszeres talált a kapuba, a Premier League-ben két gólt szerzett, az FA- és a Ligakupában egyszer-egyszer, a Európa-ligában pedig ötször volt eredményes. Gerát a 31. helyig Ashley Young (Aston Villa) és Adam Johnson (Manchester City) előzi meg a rangsorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik