Élet-Stílus

Mi lesz Balotellivel?

Mario Balotelli állítólag nem kíván tovább az Interben futballozni - de a balhés futballista ügynöke cáfol.

Állítólag Inter tehetséges, de viselkedni nem tudó játékosa búcsút intene a bajnokságban címvédő, BL-elődöntős olasz csapatnak. Lapértesülések szerint a 19 éves csatár ügynöke nemrég felkereste Massimo Morattit, a klub első emberét, akinél azt követelte, adja el a védencét. Mino Raiola ugyanakkor Rai Sport mikrofonja előtt határozottan cáfolta, hogy Mario Balotelli a távozni akar a milánói kék-feketéktől.

„Ez nem igaz. Cáfolnom kell, mert hamis ez a hír, már csak azért is, mert nem is találkoztam Massimo Morattival” – nyilatkozta a játékos ügyeit intéző Raiola.

Ezzel együtt aligha lenne meglepő, ha a 2013-ig érvényes szerződéssel bíró futballista idő előtt távozna az Interből. Többhetes mellőzés után csak úgy került vissza a csapatba április elején, hogy bocsánatot kért a klub vezetőitől, igaz, nem derült ki, hogy miért húzta ki a gyufát José Mourinho vezetőedzőnél. Ugyanakkor a szurkolókat is feldühítette, miután nemrég a rivális, AC Milan mezében pózolt egy televíziós műsorban.

A nézők egy része a keddi, Barcelona elleni mérkőzésén is kifütyülte a támadót, aki a lefújás után dühödten elhajította a mezét, ahelyett, hogy megünnepelte volna együttese 3-1-es győzelmét.

Ezzel pedig társait haragította magára, az Inter-játékosok közül többen nem szeretik, Marco Materazzi ráadásul az eset miatt az öltözőfolyosón nekiugrott Balotellinek.

Balotelli bocsánatot kért a mezdobálás miatt

„Szeretnék elnézést kérni mindazért, amit tettem – írja nyílt levelében a 19 éves támadó. – Amikor pályára léptem, és meghallottam a közönség pfujolását, valamint az edzőm üvöltözését, elvesztettem a fejem. Szeretném tisztázni, hogy nem haragszom a szurkolókra, ők mindig kiálltak mellettem. Értük szeretnék mindent megnyerni a csapattal, és tisztelni fogom a mezem” – tette hozzá Mario Balotelli. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik