Élet-Stílus

Ünneplés helyett balhéztak az Inter-játékosok

Milánóban nem tudott mindenki örülni a győzelemnek: Materazzi rátámadt a hőzöngő Balotellire, aki eldobta a mezét a címvédő Barcelona legyőzése után.

Mario Balotelli a 75. percben állt be a csereként Bajnokok Ligája-elődöntő első, milánói mérkőzésén, és így győztes csapat tagja lehetett, miután az Inter 3-1-re legyőzte a címvédő Barcelonát. A 19 esztendős, forróvérű futballista ünneplés helyett inkább megsértődött, levette a mezét, és dühödten földhöz vágta a lefújást követően.

„Sokszor próbáltam megneveli, erre fel egy Bajnokok Ligája-elődöntőben ilyen csúnya dolog történik” – utalt az esetre José Mourinho, az Inter vezetőedzője, akinek korábban is volt már nézeteltérése a kétségkívül tehetséges, de viselkedni nem tudó csatárával.

Repül a mez…

Amúgy a mezeldobással nem ért véget a történet: Marco Materazzi, az Inter vehemens védője tettéért felelősségre vonta csapattársát, a játékoskijáróban rátámadt Balotellire.

„Sosem láttam még ehhez hasonlót. Egy játékos általában ünnepelni szokott egy győztes mérkőzés után, nem pedig megtámad és leszid egy fiatal focistát” – mondta az eset kapcsán Zlatan Ibrahimovic, aki a nyáron igazolt az Intertől a Barcelonába.

A svéd megjegyezte, ő nem foglalkozott volna Balotellivel, hidegen hagyta volna a csatár hisztije, viszont Materazzit helyben hagyta volna: „Ha velem csinálja ezt, elintézem. Materazzi volt a baj forrása, az öltözőben beszéltünk is az esetről.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik