Élet-Stílus

Moyes lesz a MU menedzsere?

Sir Alex Ferguson azt szeretné, ha visszavonulása után David Moyes, az Everton jelenlegi menedzsere követné őt a Manchester United kispadján.

A The Sun szerdai számában számolt be arról, hogy a skót tréner visszavonulása után – vélhetően egy év múlva – David Moyest látná szívesen a Manchester United kispadján.
_##__k_fn9_cikk_bannerbal_fn8_cikk_kapcs__##__A zuhanyhíradó egyébként a francia Laurent Blanc (Bordeaux) és a portugál José Mourinho (Inter) nevét emlegeti rendszeresen Ferguson utódjaként.

A 68 éves skót 1986-ban került a manchesteri klubhoz, és a kezdeti bizalmatlanságot áttörve páratlan sikereket ért el: 11 bajnoki címet gyűjtött be, 9 FA-, illetve Ligakupa-győzelemhez járult hozzá, csapata kétszer nyert Bajnokok Ligáját és egyszer KEK-et, emellett az európai Szuperkupát, a Világkupát és a klub-vb trófeáját is megkaparintotta.

Az ugyancsak skót, 46 esztendős Moyes 2002-től irányítja az Evertont, s a liverpooli klubnál a jóval szerényebb pénzügyi lehetőségek között is sikeresen tevékenykedik._

Ajánlott videó

Olvasói sztorik