Élet-Stílus

A magyar csapaté a Pannon-kupa

A magyar férfi kézilabda-válogatott nyerte a Pannon-kupát, miután a szlovákok elleni győzelmet követően a görögöket is két vállra fektette.

A szlovákok ellen kétgólos győzelmet aratott magyar férfi kézilabda-válogatott vasárnap a görögöknél is jobbnak bizonyult, ezzel itthon tartotta a Pannon-kupát. A harmadik helyen a szlovákok végeztek, akik pénteken egy góllal nyertek Görögország legjobbjai ellen. A lengyel válogatott a nemzeti gyász miatt kihagyta a felkészülési viadalt.

Ami a vasárnapi meccset illeti: az összeszokatlanságból fakadóan az első félidőben még akadtak védekezési hibák a magyar csapatnál, így görögök két góllal is vezettek. Később aztán sikerült hátul rendezni a sorokat, és második játékrészben már végig a magyaroknál volt az előny.

A görögök eleinte ugyan próbáltak zárkózni, de a játékrész második felében egyre inkább leszakadtak, a hajrában már hat góllal is vezetett a magyar csapat, amely végül is magabiztosan nyert, így tornagyőzelemmel hangolt a júniusi világbajnoki selejtezőre.

Pannon-kupa:
Magyarország-Görögország 33-29 (16-15)
Magyarország-Szlovákia 27-25 (16-12)
Szlovákia-Görögország 26-25 (14-14)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik