Élet-Stílus

A Livorno kezdhet búcsúzkodni – videó

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó Livornónak már csak matematikai esélye van a bennmaradásra, miután ismét kikapott.

Szombaton sem szakadt meg az olasz élvonalban sereghajtó Livorno nyeretlenségi szériája, a mind nagyobb bajban lévő toszkán csapat ezúttal Veronában kapott ki.

A házigazda Chievo a 28. percben Pellissier góljával került lépéselőnybe a szombat esti bajnokin, a veterán csatár 14 méterről lőtt a rövid alsó sarokba. A 2-0-ás végeredményt pedig Abbruscato állította be a találkozó végén: egy baloldali beívelés után az egyik vendégvédő fejéről került elé a labda, és cserecsatár egy lépésről nem hibázott.

Az újonc Livorno a 19. fordulóban, január 10-én örülhetett legutóbb győzelemnek, az utolsó két mérkőzésén úgy kapott ki, hogy gólt sem szerzett, így csupán matematikai esélye van a bennmaradásra, miután négy fordulóval a vége előtt kilenc pontra van a bennmaradást érő 17. helytől. A Chievo sem jeleskedett az utóbbi időben, a szombati győzelme előtt február 28-án nyert utoljára, de kieséstől már aligha kell tartania.

Serie A, 34. forduló:
Chievo-Livorno 2-0 (1-0)
Gól: Pellissier (28.), Abbruscato (88.)

Korábbi eredmény:
Internazionale-Juventus 2-0

Ajánlott videó

Olvasói sztorik