Élet-Stílus

A Loki kisiklott az Üllői úton

Könnyen a bajnoki címébe kerülhet a Debrecennek az Üllői úti vereség: a Ferencváros Tóth Bence remekül eltalált lövésével fektette két vállra a címvédőt Soproni Liga 23. fordulójában.

A 7. percben máris talpra ugorhatott a hazai publikum, miután Elding a hálóba fejelt, csakhogy a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt – amúgy az ítélet minimum véleményes volt. Az angol csatár a 26. percben ismét helyzetbe került, de Ferenczi fejese után néhány lépésről, kiszorított helyzetben már csak a kapufát tudta eltalálni.

A címvédő Debrecen a hajrában veszélyeztetett, egy kontra során előbb Coulibaly lőtt mellé, néhány perccel később pedig Czvitkovics 17 méterről a felsőlécet találta el.
A második félidő elején Fábián bíró Elding újabb gólját annulálta les miatt, a 69. percben Tóth Bence viszont már szabályos körülmények között talált a kapuba 17 méterről.

A bekapott gól után sem tudott felpörögni, veszélyesebbé vélni a Debrecen. Az aktívabb Ferencváros megérdemelte nyerte meg a kevés helyzetet hozó, inkább küzdelmes, mintsem színvonalas mérkőzést.

A Ferencváros a nyolcadik helyre jött fel a tabellán, a Debrecen pedig hétpontos hátrányba kerülhet a Videotonnal szemben, ha az éllovas fehérvári csapat szombaton nyerni tud Pakson. Igaz, a Lokinak van egy elmaradt mérkőzése a Nyíregyháza ellen.

Soproni Liga, 23. forduló:
Ferencváros – DVSC-TEVA 1-0 (0-0)
Gól: Tóth B. (69.)

Szombat:
Paksi FC-Videoton FC, 15:00
Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK, 16:30
Kecskeméti TE-Ereco – Szombathelyi Haladás, 16:30
Nyíregyháza-Újpest FC, 17:30
Vasas-Lombard Pápa, 18:00
Kaposvári Rákóczi-MTK Budapest, 18:00

Vasárnap:
ZTE FC-Győri ETO FC, 17:30

Ajánlott videó

Olvasói sztorik