Élet-Stílus

Jézus Krisztus Szupersztár a Madáchban

Újabb Andrew Lloyd Webber-darabot tűz műsorára a Madách Színház. A Jézus Krisztus Szupersztárt friss fordításban és "XXI. századi látvánnyal" szeptembertől mutatják be.

Szirtes Tamás rendező, a Madách igazgatója szerint a készülő produkció bebizonyítja, hogy még mindig rejt titkokat a rockopera. Emellett a darab jelentősen felfrissül, a szövegkönyvet fordító Miklós Tibor elmondta, hogy a produkcióhoz most szinte teljesen új változatot készített. A Jézus Krisztus Szupersztár látványban és tartalomban is 21. századi lesz és erős szellemiséggel rendelkezik, amivel eleget tesz annak az elvárásnak, aminek minden Jézussal kapcsolatos darabnak meg kell felelnie.

Szeptember 15-től, a budapesti teátrum hármas szereposztásban viszi színre a produkciót, melyben a Madách ismert arcai mellett fiatalok is helyet kaptak: Tóth Attila például a Társulat, Ádok Zoltán és Végvári Eszter a Csillag születik című tévéműsorban tűnt fel. A Szirtes Tamás által rendezett előadás zenei vezetője Kocsák Tibor, koreográfusa Tihanyi Ákos.

A Jézus Krisztus Szupersztár Gethsemane című dala, Steve Balsamo előadásában:

Ajánlott linkek:

A Madách Színház honlapja
Webber klasszikusok cd-n is (Polc.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik