Élet-Stílus

Újabb Stephenie Meyer könyvből lesz film

Jövő év elején film lehet Stephenie Meyer Burok című könyvéből is. A rendezői posztra Andrew Niccol jelentkezett be, aki most még az I'm.mortal című sci-fin dolgozik.

A rendező elfoglaltsága miatt a Meyer-féle romantikus sci-fi munkálatai csak jövőre kezdődhetnek el. A romantikus-fantasztikus regény története, amúgy nem teljesen egyedülálló, ám kétségkívül érdekes lehet majd az Alkonyat-filmek rajongóinak is. A Burokban ugyanis idegen lények érkeznek a Földre, akik beköltöznek az emberek testébe. Amikor egy ilyen lény beköltözik egy lázadó nő testébe, átadja saját emlékeit és érzéseit az idegennek, így mindketten ugyanabba a férfiba lesznek majd szerelmesek.

Amíg nem kezd a Burok forgatásához, addig Andrew Niccol az I’m.mortal című filmmel foglalatoskodik, melyben a túlnépesedett Földön a pénz vált a legfőbb fizetőeszközzé. A gazdagok örökké élhetnek, míg a szegényebbeknek komolyan meg kell küzdeniük a túlélésért. A film főhőse egy szegény srác, akinek rengeteg idő jut a birtokába, így célponttá válik. A rendező amúgy 2005 óta nem forgatott filmet, az elkövetkező két éve pedig sűrűbb lehet, mint gondolta volna.

Ajánlott linkek:

Megfilmesítik Stephenie Meyer szerelmes sci-fijét ([origo] filmklub)
Ha még nincs meg… (Polc.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik