Élet-Stílus

Ronaldo biztos a Barca legyőzésében

Cristiano Ronaldo szerint a Real jó, de még nem sorolható a nagycsapatok közé, ettől függetlenül szombaton legyőzi a címvédő Barcelonát – állítja a 25 esztendős portugál futballista.

„Jók vagyunk, de még nem nagyok” – állítja a világ legdrágább labdarúgója, aki részletesebben nem fejtette ki a véleményét, inkább arról beszélt: biztos abban, hogy csapata, a Real Madrid legyőzi a Barcelonát a szombat esti spanyol csúcsrangadón.
„Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy milyen jól játszanak, és milyen nehéz lesz legyőzni a barcelonaiakat, de megvannak a fegyvereink ehhez. Ha végig koncentrálunk, jó esélyünk van győzni” – mondta Ronaldo az El Classicót felvezető sajtótájékoztatón.

Továbbá kijelentette, még a vereséggel is kiegyezne, ha a Real Madrid nyerné meg a bajnokságot. „Ugyan mire megyünk vele, ha most legyőzzük a Barcelonát, de aztán elveszítjük a soron következő két mérkőzést, és ezzel a bajnokságot?” – elmélkedett.

A sajtótájékoztatón természetesen a Barcelona sztárja, Lionel Messi is szóba került. „Magasabb és szélesebb vagyok nála” – felelte tréfálkozva arra a kérdésre, ki a jobb futballista, ő vagy az argentin varázsló. „Kiváló szezonja van, és egyike a valaha volt legjobb játékosoknak, de nem csak egyedül alkotja a Barcelonát, nagyszerű edzője és jó játékostársai vannak” – állítja Cristiano Ronaldo, aki „természetesen” magát is a topjátékosok közé sorolja, és szerinte ez így is marad, amíg Madridban játszik.

El Clásico Ibrahimovic és Kaká nélkül

Zlatan Ibrahimovic, a Barcelona csatára és Kaká, a Real Madrid aranylabdás középpályása is kihagyja az El Clásicót. A címvédő katalánok svéd sztárja nem épült fel korábbi lábsérüléséből, a királyi gárda brazil irányítója pedig lágyéksérülése miatt nem szerepelhet a slágermérkőzésen. A két csapat őszi bajnokiján 1-0-ra nyert a Barca; a novemberi találkozón éppen a most hiányzó Ibrahimovic gólja döntött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik