Élet-Stílus

Guti távozik Madridból

Guti a szezon végén valószínűleg elhagyja nevelőegyüttesét, a Real Madridot, és angol, olasz vagy esetleg arab klubban folytatja a pályafutását.

„Egyelőre képlékeny, hogy mi fog történni, mindenesetre a szombati lesz az utolsó El Clásicóm” – jelentette ki a Barcelona elleni csúcsrangadóra utalva a támadó középpályás.
„Mai állás szerint nincs lehetőség arra, hogy maradjak. A szerződésemből ugyan egy további év még hátravan, de bízom benne, hogy meg tudunk majd állapodni” – tette hozzá Guti, aki már évek óta nem számít biztos kezdőnek a fővárosi elitalakulatban, az öltözőben ugyanakkor „ősmadridiként” még mindig meghatározó a véleménye.

A 33 éves, 14-szeres válogatott játékos a Realban nevelkedett, a szerepelt a klub C, majd B csapatában is, majd 1995-ben mutatkozott be a királyiak felnőtt együttesében, amellyel öt bajnoki címet nyert, míg a Bajnokok Ligájában háromszor ért fel a csúcsra. Guti – teljes nevén José María Gutiérrez Hernández – angol vagy olasz klubban, illetve egy arab ország valamelyik együttesében képzeli el a jövőjét, s még két idényt tervez.

reina hosszabbított

Hat évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését José Pepe Reina, a Liverpool spanyol kapusa. A 27 éves hálóőr 2005-ben, a Villarrealtól érkezett az Anfieldre, azóta a ‘Pool egyik meghatározó játékosa, összesen 177 mérkőzésen lépett pályára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik