Élet-Stílus

Elvisről és Sinatráról mesél a hollywoodi filmmogul

Jerry Weintraub hollywoodi producer pályafutása során Elvis Presleytől Brad Pittig szinte minden sztárral dolgozott, frissen megjelent memoárkötete kapcsán most ő került reflektorfénybe.

A When I Stop Talking, You’ll Know I’m Dead – Useful Stories from a Persuasive Man (Ha elhallgatok, tudni fogjátok, hogy meghaltam – Egy meggyőző ember hasznos történetei) címmel kiadott visszaemlékezések szerzője nincs híján az önbizalomnak. “Hetvenkét éves vagyok, és ehhez képest remekül nézek ki” – jelentette ki könyve promóciós rendezvényén. “Sohasem hallottam meg azt a szót, hogy nem, csak azt, hogy igen” – foglalta össze üzleti filozófiáját, amit a kötetben leírt történetekkel együtt készséggel ajánlott akár követendő példaként minden olvasójának.

Fáradtságról szó sem lehet: érlelődő filmtervei között szerepel többek között egy új Tarzan-mozi, és egy életrajzi film a világ egykor legjobban kereső amerikai zongoraművészéről, Liberace-ről. (Utóbbit Steven Soderbergh rendezi, és Michael Douglas alakítja a sztárzongoristát, míg Matt Damon a barátját játssza.)”Nem tudom, mi mást csinálhatnék” – magyarázza, hogy mi fűti még mindig. “Golfozom ugyan, de azért heti kettőnél több játék már sok.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik