Élet-Stílus

Lemond a Juventus elnöke?

Olaszországi lapértesülések szerint a visszalépését fontolgatja Jean-Claude Blanc, az idén sanyarú évet záró Juventus elnöke.

Mivel a torinói alakulat a Serie A-ban is egyre mélyebbre csúszik – a fekete-fehér együttes jelenleg hetedik a tabellán, igaz a negyedik pozíciótól csupán hárompontnyira van – egyre kérdésesebb a jövő évi BL-szereplése, s ez anyagiakban is befolyásolhatja a kötelező erősítések előtt álló klub nyári költekezését.

A Sportmediaset úgy értesült, a hétvégén az elnök inkább Franciaországba utazott a csapat soros bajnokija helyett – jól tette, a Juve 3-0-s vereségbe futott bele az udinei Stadio Friuliban. Az olasz sajtó ráadásul megszellőztette, hogy a „csapatot a szükségben magára hagyó” Blanc és az Agnelli-örökös John Elkann között megromlott a viszony, a Fiat alelnöki posztját is betöltő fiatal Elkann (képünk) nemrég burkoltan kritizálta az elnököt, megemlítve, hogy a „klubnál nagy a fejetlenség”.

A belviszálytól eltekintve a torinóiak meglehetősen aktívak az átigazolási porondon – a múlt hónapban felröppent hírek alapján az olaszok Kevin Kuranyival (Schalke) tárgyalnak.

Az olasz sajtó híreit ezúttal a mértékadó kicker.de is megerősítette, a német lap szerint a lejáró szerződése miatt ingyen igazolható támadót négy évre érvényes összesen 15 millió eurós fizetéssel kecsegtetik a piemontiak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik