Élet-Stílus

Fel a gatyát!

Megelégelte az utcán, iskolákban, mozikban kivillanó férfiboxereket New York szenátora, ezért kampányt indított a különös divatirányzat ellen.

Amerikában egyre népszerűbb a „baggy pants”, ami tulajdonképpen nem más, mint egy bő derekú nadrág, aminek dereka, van hogy fenék alatt kezdődik. Ezellen emelt szót Eric Adams szenátor, aki szerint azok a bő nadrágok, amikből kilátszik a fiatalok alsóneműje egyáltalán nem esztétikus, még csak nem is divat. A politikus eddig reklámtáblákkal próbálta meg az amerikaiak figyelmét felhívni arra, hogy jobbak annál, mint hogy az egész világnak ilyen képet mutassanak magukról.

Adams arról is meg van győződve, hogy ez a baggy-design az egész várost, de egész Amerikát is negatív színben tünteti fel. „A gyerekek mégiscsak gyerekek, a felnőttek dolga az, hogy felhívják a figyelmüket a hibáikra.” – jelentette ki a politikus egy interjújában. Most a reklámplakátok mellett Adams nyilvánosságra hozott egy videót, melyben kritikusan beszél a legújabb divatirányzatról, sőt egyenesen sértőnek nevezte azt. „Az biztos, hogy ez nem egy divatirányzat. Igazi tiszteletet egyébként is csak úgy kaphatsz, ha felhúzod a nadrágod. Felszólítom a szomszédokat és a szülőket, hogy mutassanak a fiataloknak jó példát.”

Eric Adams szenátor a videóval próbálja meggyőzni a fiatalokat, hogy változtassanak az öltözködésükön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik