Élet-Stílus

A gonosz boszorka sztoriját írhatná Alice forgatókönyvírója

A Hófehérke gonosz boszorkányának történetét dolgozná fel a stáb és már az is biztos, hogy a sztorit a Disney rábízza Alice forgatókönyvírójára.

Linda Woolverton jegyzi az Oroszlánkirány és a Szépség és a szörnyeteg című Disney-klasszikusok forgatókönyvét, éppen ezért nem is meglepő, hogy a filmgyár újabb ajánlattal kereste meg. A forgatókönyvíró a tervek szerint újra Tim Burtonnel dolgozna a Maleficent című projektben. Ez gyakorlatilag egy felturbózott Hófehérke-sztori, ám a középpontjában ezalkalommal nem Hófehérke, hanem a gonosz boszorka áll.

Tim Burton, rendezőnek valószínűleg közelebb áll a szívéhez az újraértelmezett klasszikus, mint a 3D-s Addam’s Family, vagy másik projektje a Frankenweenie, ezért rebesgethetik már most, hogy hamarosan dolgozni kezd a filmen. Hogy ebből mennyi igaz, az egyelőre kérdéses, hiszen az Alice rendezője amúgy is nagyítóval keresi a szabad helyeket táncrendjében. Ráadásul idén őszre már betervezett egy Johnny Depp filmet is, ami a Dark Shadows (Sötét árnyak) címet kapta, igaz ezzel kapcsolatban arról suttognak, hogy John August csak őszre készül el a forgatókönyvvel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik